ALCTS - Association of Library Collections & Technical Services

2012 ALA Midwinter Meeting
Dallas, TX


Documents

Agenda
Minutes from 2011 Annual Conference
Chair's report, June 27, 2011-January 21, 2012
Report of the LC Representative, January 2012
Report on the JSC meeting, Glasgow, Scotland, November 1-4, 2011
Revision of RDA 6.21 and 6.29.1.33
Descriptions of relationships
AALL Proposal: Places in Certain Federations
Task Force on Governmental and Non-Governmental Corporate Bodies Report
ATLA Proposal: Sacred Scriptures
Revision of CC:DA Procedures
Preliminary Report of the MARBI Representative
Task Force to Update “How to Submit a Rule Change Proposal to CC:DA” Report
Report of the PCC Liaison
Presentation of the CC:DA Webmaster
Report from the RDA Training TF
* You need not bring these documents to the meeting.


CC:DA/A/65

December 20, 2011

AGENDA

Note: Links are provided to the documents listed on the agenda. These are working documents and are to be used as part of the rule revision process. They are not to be copied or distributed without permission from the Chair of CC:DA.


Saturday, January 21 1:30 pm - 5:30 pm
Hyatt Regency Dallas at Reunion, Ballroom E/F

  1. Welcome and opening remarks: Chair (1:30, 5 min.)
  2. Introduction of members, liaisons, and representatives: Group (1:35, 5 min.)
  3. [CC:DA/Roster/2011 July]

  4. Adoption of agenda: Chair (1:40, 5 min.)
  5. [CC:DA/A/65]

  6. Approval of minutes of meeting held at 2011 Annual Conference, June 25 and 27, 2011: Chair (1:45, 5 min.)
  7. [CC:DA/M/1137-1157]

  8. Report from the Chair (1:50, 10 min.)
  9. CC:DA/Chair/2011-2012/1]

  10. Report from the Library of Congress Representative: Tillett (2:00, 25 min.)
  11. [LC Report, January 2012]

  12. Report of the ALA Representative to the Joint Steering Committee: Attig (2:25, 45 min.)
  13. [CC:DA/JSC Rep/JCA/2011/3 Report on the JSC meeting, Glasgow, Scotland, November 1-4, 2011]

    [CC:DA/JSC Rep/JCA/2011/4 Revision of RDA 6.21 and 6.29.1.33]

    [CC:DA/JSC Rep/JCA/2011/5 Descriptions of relationships]

  14. Break (3:05, 30 min.)
  15. Revision Proposal from AALL: Hostage (3:35, 25 min.)
  16. [CC:DA/AALL/2010/1 Places in certain federations]

  17. Report of TF on RDA Instructions for Governmental and Non-Governmental Corporate Bodies: Randall (4:00, 35 min.)
  18. [CC:DA/TF/Governmental and Non-Governmental Corporate Bodies/3]

  19. Revision proposal from ATLA: Myers (4:35, 25 min.
  20. [CC:DA/ATLA/2011/1 Sacred Scriptures]

  21. Report from the RDA Programming TF: Abbas (5:00, 15 min.)
  22. Revisions to CC:DA Procedures: Chair (5:15, 15 min.)
  23. [CC:DA/Chair/2011-2012/2]

Monday, January 23 8:00 am - 12:00 pm
Hyatt Regency Dallas at Reunion, Ballroom E/F

  1. Welcome and opening remarks: Chair (8:00, 5 min.)
  2. Report from the MARBI Representative: Myers (8:05, 20 min.)
  3. [CC:DA/Marbi Rep/2011/1/Prelim]

  4. Report from the TF to Update “How to Submit a Rule Change Proposal to CC:DA” (8:25, 20 min.)
  5. [CC:DA/TF/Update “How to Submit a Rule Change Proposal to CC:DA” /3]

  6. Report from the TF on Machine-Actionable Data Elements in RDA Chapter 3: Rolla (8:45, 25 min.)
  7. Report from the PCC liaison: Glennan (9:10, 15 min.)
  8. [CC:DA/PCC/2012/1]

  9. Report of the CC:DA webmaster: Polutta (9:25, 20 min.)

    [CC:DA/Webmaster/2012/Presentation]

  10. Break (9:45, 30 min.)
  11. Report from the TF on Sources of Information: Scharff (10:15, 25 min.)
  12. Report from ALA Publishing Services: Linker (10:40, 30 min.)
  13. Report from the RDA Training TF: Harcourt (11:10, 10 min.)
  14. [CC:DA/RDATrainingTF/2012/1]

  15. Report from the Chair on CCS Executive Committee meetings; other new business; reports from the floor; announcement of next meeting, and adjournment: Chair (11:20, 40 min.)